Debat RTL: Geert Wilders wil dat Nederlanders voorrang krijgen op woningmarkt boven asielzoekers

Debat RTL: Geert Wilders wil dat Nederlanders voorrang krijgen op woningmarkt boven asielzoekers

Maandag 13 november 2023 om 09:24

Geert Wilders heeft over afwezige Frans Timmermans goed nieuws

In debat van zondagavond op RTL 4 gaat het gesprek over de krappe woningmarkt in Nederland. Volgens Geert Wilders ligt het probleem bij het migratiebeleid. De PVV-leider vertelt dat asielzoekers voorrang krijgen bij de zoektocht naar een woning boven de Nederlanders. Daar wil hij verandering in brengen. Gijs Rademaker heeft het uitgezocht, hoe zit het nu met die voorrang op de woningmarkt? Klopt het wat Wilders zegt en hoe denken Nederlanders hierover?

Bekijk het fragment van RTL de Verkiezingen: in gesprek met de kiezer hieronder. Je kunt het RTL-debat terugkijken via Gids.tv.

<em>Debat RTL</em>: Geert Wilders wil dat Nederlanders voorrang krijgen op woningmarkt boven asielzoekers Geert Wilders heeft over afwezige Frans Timmermans goed nieuws In debat van zondagavond op RTL 4 gaat het gesprek over de krappe woningmarkt in Nederland. Volgens Geert Wilders ligt het probleem bij het migratiebeleid. De PVV-leider vertelt dat asielzoekers voorrang krijgen bij de zoektocht naar een woning boven de Nederlanders. Daar wil hij verandering in brengen. Gijs Rademaker heeft het uitgezocht, hoe zit het nu met die voorrang op de woningmarkt? Klopt het wat Wilders zegt en hoe denken Nederlanders hierover? Bekijk het fragment van RTL de Verkiezingen: in gesprek met de kiezer hieronder. Je kunt het RTL-debat terugkijken via Gids.tv. Op1 gemist? Pieter Omtzigt geeft duidelijkheid en wil geen premier worden Bekijk deze video » Video: Sam Hagens onthult vermoedens over Pieter Omtzigt in Vandaag Inside Bekijk deze video » Video: Frans Timmermans onder vuur na uitspraak over stilstand klimaatbeleid Bekijk deze video »
TV :
Debat RTL: Geert Wilders wil dat Nederlanders voorrang krijgen op woningmarkt boven asielzoekers

Actuele video's

Meer actuele video's