Caroline Tensen over Kopen Of Slopen: "Ik fladder door het programma"

Caroline Tensen over Kopen Of Slopen: "Ik fladder door het programma"

<em>Caroline Tensen</em> over <em>Kopen Of Slopen</em>: &quot;Ik fladder door het programma&quot; Caroline Tensen komt met het nieuwe programma Kopen Of Slopen. Caroline is de beroerdste niet en geeft ons alvast een kijkje in de keuken. "We zijn dik een jaar beziggeweest. En het is echt heel leuk", laat Caroline weten over de opnames van het RTL-programma. "Ik fladder door het programma." Kopen Of Slopen is vanaf 6 november iedere maandag te zien om 20:30 uur op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Caroline Tensen schrijft na documentaire ook een boek over de overgang Bekijk deze video » Twitterend Nederland vindt overgang-verhaal van Caroline Tensen overdreven Bekijk deze video »
Maandag 6 november 2023 om 15:51

Caroline Tensen komt met het nieuwe programma Kopen Of Slopen. Caroline is de beroerdste niet en geeft ons alvast een kijkje in de keuken. "We zijn dik een jaar beziggeweest. En het is echt heel leuk", laat Caroline weten over de opnames van het RTL-programma. "Ik fladder door het programma."

Kopen Of Slopen is vanaf 6 november iedere maandag te zien om 20:30 uur op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's