Johan Derksen pakt Dilan Yesilgöz aan in VI: 'Jullie zijn een elite-partij' (video)

Johan Derksen pakt Dilan Yesilgöz aan in VI: 'Jullie zijn een elite-partij' (video)

Woensdag 15 november 2023 om 08:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

VVD-leider Dilan Yesilgöz was dinsdagavond te gast in Vandaag Inside. Johan Derksen was kritisch op het VVD-beleid van de afgelopen jaren.

Johan Derksen pakt <em>Dilan Yesilgöz</em> aan in <em>VI</em>: 'Jullie zijn een elite-partij' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. VVD-leider Dilan Yesilgöz was dinsdagavond te gast in Vandaag Inside. Johan Derksen was kritisch op het VVD-beleid van de afgelopen jaren. KritiekVolgens Johan Derksen is de VVD een elitepartij die niet opkomt voor de mensen die het echt nodig hebben. 'Ik had jullie verleden jaar nodig.' Derksen zegt Rutte het voordeel van de twijfel te hebben gegeven, maar niet het gewenste beleid terug gekregen te hebben. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Kritiek
Volgens Johan Derksen is de VVD een elitepartij die niet opkomt voor de mensen die het echt nodig hebben. 'Ik had jullie verleden jaar nodig.' Derksen zegt Rutte het voordeel van de twijfel te hebben gegeven, maar niet het gewenste beleid terug gekregen te hebben.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's