Suzan van Freek steekt fans hart onder de riem: "Ga ervoor" (Shownieuws)

Suzan van Freek steekt fans hart onder de riem: "Ga ervoor" (Shownieuws)

Woensdag 15 november 2023 om 15:10

<em>Suzan</em> van Freek steekt fans hart onder de riem: &quot;Ga ervoor&quot; (<em>Shownieuws</em>) Suzan van Freek neemt tijdens hun optreden een moment de tijd om een grote angst die zij al sinds klein meisje heeft, te delen. Zij vindt nieuwe dingen heel spannend maar is superblij dat ze hier nu staat en haar droom heeft kunnen waarmaken. EngDaarbij wil ze de fans die daar ook last van hebben een hart onder de riem steken. Als mensen dingen niet doen om ze het te eng vinden, hoopt ze dat zij toch de stap zetten. "Ga ervoor", aldus de zangeres. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Longkanker Cilly Dartell uitgezaaid: 'Arts kan niets meer doen' (video) Bekijk deze video » Mart Smeets bij Khalid & Sophie over verschrikkelijke leven van Tina Turner (video) Bekijk deze video » BREAKING: voormalig WIDM-presentator Karel van de Graaf op 72-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video »
Entertainment :

Suzan van Freek neemt tijdens hun optreden een moment de tijd om een grote angst die zij al sinds klein meisje heeft, te delen. Zij vindt nieuwe dingen heel spannend maar is superblij dat ze hier nu staat en haar droom heeft kunnen waarmaken.

Eng
Daarbij wil ze de fans die daar ook last van hebben een hart onder de riem steken. Als mensen dingen niet doen om ze het te eng vinden, hoopt ze dat zij toch de stap zetten. "Ga ervoor", aldus de zangeres.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's