Gemeente Noordoostpolder in rep en roer: problemen door fout met stempassen

Gemeente Noordoostpolder in rep en roer: problemen door fout met stempassen

Woensdag 15 november 2023 om 17:41

Ongeveer 420 inwoners van de gemeente Noordoostpolder (Flevoland) hebben gereageerd nadat er een fout is ontdekt bij het bezorgen van de stempassen, zoals bevestigd na berichtgeving van Omroep Flevoland.

Tekst gaat verder onder de video.

Gemeente <em>Noordoostpolder</em> in rep en roer: problemen door <em>fout</em> met <em>stempassen</em> Ongeveer 420 inwoners van de gemeente Noordoostpolder (Flevoland) hebben gereageerd nadat er een fout is ontdekt bij het bezorgen van de stempassen, zoals bevestigd na berichtgeving van Omroep Flevoland. Tekst gaat verder onder de video. StempassenEerder deze week meldde de gemeente dat er bij de drukker iets is misgegaan, waardoor het bezorgen van de stempassen door PostNL vertraging heeft opgelopen of zelfs helemaal mis kan gaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vrachtwagen crasht tegen meerdere bomen, bestuurder bekneld (video) Bekijk deze video » Zien! Olifant snaait tuk tuk van Nederlanders leeg in Sri Lanka (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Stempassen
Eerder deze week meldde de gemeente dat er bij de drukker iets is misgegaan, waardoor het bezorgen van de stempassen door PostNL vertraging heeft opgelopen of zelfs helemaal mis kan gaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's