Zien! Olifant snaait tuk tuk van Nederlanders leeg in Sri Lanka (Hart van Nederland)

Zien! Olifant snaait tuk tuk van Nederlanders leeg in Sri Lanka (Hart van Nederland)

Woensdag 15 november 2023 om 14:51

Zien! Olifant snaait tuk tuk van Nederlanders leeg in Sri Lanka (<em>Hart van Nederland</em>) Tim van Kooten maakte in Sri Lanka tijdens een ritje in een tuk tuk iets heel bijzonders mee. De 26-jarige Tilburger is op wereldreis en werd opgeschrikt door een opdringerige olifant. Deze snaaide de tuk tuk waar hij en zijn medereizigers in zaten zowat leeg! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Indringer basisschool Oisterwijk aangehouden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Gabbers dolblij met film Hardcore Never Dies (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bejaarde man rijdt gat in muur parkeergarage in Harderwijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Tim van Kooten maakte in Sri Lanka tijdens een ritje in een tuk tuk iets heel bijzonders mee. De 26-jarige Tilburger is op wereldreis en werd opgeschrikt door een opdringerige olifant. Deze snaaide de tuk tuk waar hij en zijn medereizigers in zaten zowat leeg!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's