Hart van Nederland: vrachtwagen crasht tegen meerdere bomen, bestuurder bekneld (video)

Hart van Nederland: vrachtwagen crasht tegen meerdere bomen, bestuurder bekneld (video)

Woensdag 15 november 2023 om 09:49

<em>Hart van Nederland</em>: vrachtwagen crasht tegen meerdere bomen, bestuurder bekneld (video) In Wildervank is woensdagochtend een wegwerkersbus met verkeersborden tegen meerdere bomen aangereden en op zijn kant terechtgekomen. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig, en moest worden bevrijd door de hulpdiensten, meldt Hart van Nederland. De ravage was enorm. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dappere ontsnapping: 42-jarige man ongedeerd na ontvoering in Egmond aan Zee Bekijk deze video » Grote ravage en meerdere gewonden bij ongeval A4 bij Leiden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Indringer basisschool Oisterwijk aangehouden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie zoekt jonge man in onderzoek dood Cas Steenbergen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Wildervank is woensdagochtend een wegwerkersbus met verkeersborden tegen meerdere bomen aangereden en op zijn kant terechtgekomen. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig, en moest worden bevrijd door de hulpdiensten, meldt Hart van Nederland. De ravage was enorm.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's