Hartverwarmend: Liverpool-speler Luis Díaz herenigd met ontvoerde vader na 12 dagen

Hartverwarmend: Liverpool-speler Luis Díaz herenigd met ontvoerde vader na 12 dagen

Woensdag 15 november 2023 om 18:51

Een ontroerend moment voor Liverpool-speler Luis Díaz: hij werd herenigd met zijn vader. De oudere Díaz en zijn vrouw waren ontvoerd door een Colombiaanse guerrillabeweging, maar na 12 dagen is hij vrijgelaten.

Tekst gaat verder onder de video.

Hartverwarmend: Liverpool-speler <em>Luis Díaz</em> herenigd met <em>ontvoerde vader</em> na <em>12 dagen</em> Een ontroerend moment voor Liverpool-speler Luis Díaz: hij werd herenigd met zijn vader. De oudere Díaz en zijn vrouw waren ontvoerd door een Colombiaanse guerrillabeweging, maar na 12 dagen is hij vrijgelaten. Tekst gaat verder onder de video. ?️ VIDEO: Luis Diaz reuniting with his father ♥️pic.twitter.com/QrVRa9C7vc— Anything Liverpool (@AnythingLFC_) November 14, 2023 DíazDe 26-jarige Colombiaanse voetballer Díaz bleef in Liverpool gedurende de onzekere periode. Hij kwam anderhalve week geleden als invaller in het veld tijdens het duel met Luton Town en scoorde in de blessuretijd de gelijkmaker. Daarnaast speelde hij nog in het Europa League-duel tegen Toulouse en de competitiewedstrijd tegen Brentford. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shane Kluivert (16) gaat voor drie jaar naar FC Barcelona: 'Droom die uitkomt' (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: amateurvoetbalwedstrijd in Den Haag mondt uit in massale vechtpartij Bekijk deze video »
Entertainment :
Hartverwarmend: Liverpool-speler Luis Díaz herenigd met ontvoerde vader na 12 dagen

Díaz
De 26-jarige Colombiaanse voetballer Díaz bleef in Liverpool gedurende de onzekere periode. Hij kwam anderhalve week geleden als invaller in het veld tijdens het duel met Luton Town en scoorde in de blessuretijd de gelijkmaker. Daarnaast speelde hij nog in het Europa League-duel tegen Toulouse en de competitiewedstrijd tegen Brentford.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's