Schokkende vondst in Alblasserdam: twee kittens overleden door vlooieninvasie in vervuilde woning

Schokkende vondst in Alblasserdam: twee kittens overleden door vlooieninvasie in vervuilde woning

Donderdag 16 november 2023 om 14:48

In een ernstig vervuilde woning in Alblasserdam hebben de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) en de politie vorige week twee overleden kittens aangetroffen. De dieren waren overleden door een vlooienplaag.

Tekst gaat verder onder de video.

Schokkende vondst in <em>Alblasserdam</em>: twee <em>kittens</em> overleden door <em>vlooieninvasie</em> in vervuilde woning In een ernstig vervuilde woning in Alblasserdam hebben de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) en de politie vorige week twee overleden kittens aangetroffen. De dieren waren overleden door een vlooienplaag. Tekst gaat verder onder de video. ParasietenNaast de twee overleden kittens werden een derde kitten en een kat aangetroffen die ernstig waren getroffen door parasieten. Deze dieren zijn onmiddellijk naar de dierenarts gebracht. Alle kosten voor transport en (medische) opvang zijn voor rekening van de verzorger. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: tientallen verwaarloosde honden gered uit vervuilde boerderij Harderwijk Bekijk deze video » Dierenbescherming redt 31 honden en katten uit kleine vieze woning Utrecht Bekijk deze video »
TV :

Parasieten
Naast de twee overleden kittens werden een derde kitten en een kat aangetroffen die ernstig waren getroffen door parasieten. Deze dieren zijn onmiddellijk naar de dierenarts gebracht. Alle kosten voor transport en (medische) opvang zijn voor rekening van de verzorger.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's