Johan Derksen prijst Wilfred Genee na Het Debat van Nederland: 'Ego aan de kant gezet'

Johan Derksen prijst Wilfred Genee na Het Debat van Nederland: 'Ego aan de kant gezet'

Vrijdag 17 november 2023 om 13:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen prijst Wilfred Genee voor zijn rol als debatleider in Het Debat van Nederland: "Je hebt een hele grote bijdrage geleverd door afstand te nemen. Dat vond ik heel goed."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> prijst <em>Wilfred Genee</em> na <em>Het Debat van Nederland</em>: 'Ego aan de kant gezet' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen prijst Wilfred Genee voor zijn rol als debatleider in Het Debat van Nederland: "Je hebt een hele grote bijdrage geleverd door afstand te nemen. Dat vond ik heel goed." Tekst gaat verder onder de video. Debatleider"Ik had niet verwacht dat je het zou kunnen opbrengen, maar je hebt het uitstekend gedaan, waardoor het echt een discussie werd," aldus Johan Derksen. Volgens de vaste VI-analist heeft Wilfred zijn rol als debatleider meer dan voldoende uitgevoerd. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Debatleider
"Ik had niet verwacht dat je het zou kunnen opbrengen, maar je hebt het uitstekend gedaan, waardoor het echt een discussie werd," aldus Johan Derksen. Volgens de vaste VI-analist heeft Wilfred zijn rol als debatleider meer dan voldoende uitgevoerd.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's