Chaos in Het Debat van Nederland: lijsttrekkers schreeuwen door elkaar (video)

Chaos in Het Debat van Nederland: lijsttrekkers schreeuwen door elkaar (video)

Donderdag 16 november 2023 om 21:44

Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien?

Chaos in <em>Het Debat van Nederland</em>: lijsttrekkers schreeuwen door elkaar (video) Verkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien? In Het Debat van Nederland zijn niet alleen de politieke kopstukken van de vier grootste partijen, maar ook de burgers aan het woord. Alleen dan moeten de politici elkaar natuurlijk wel laten uitpraten. Als ook Wilfred Genee niet meer ingrijpt, is de chaos compleet. Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.
TV :

In Het Debat van Nederland zijn niet alleen de politieke kopstukken van de vier grootste partijen, maar ook de burgers aan het woord. Alleen dan moeten de politici elkaar natuurlijk wel laten uitpraten. Als ook Wilfred Genee niet meer ingrijpt, is de chaos compleet.

Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's