The Masked Singer: is de Toffe Peer een man of een vrouw? (video)

The Masked Singer: is de Toffe Peer een man of een vrouw? (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 21:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Toffe Peer kan erg goed zingen en het is voor de panelleden van The Masked Singer al snel duidelijk dat het hier om een zanger gaat. Of toch een zangeres?

<em>The Masked Singer</em>: is de <em>Toffe Peer</em> een man of een vrouw? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Toffe Peer kan erg goed zingen en het is voor de panelleden van The Masked Singer al snel duidelijk dat het hier om een zanger gaat. Of toch een zangeres? SpektakelDe Toffe Peer was een bijzondere verschijning in The Masked Singer vrijdagavond. Met de mega-hit van de Bee Gees Stayin’ Alive maakte de Toffe Peer indruk op de panelleden. Alleen is de grote vraag: wie zit er toch achter het masker? Voorlopig is het voor de leden nog niet eens duidelijk of het over een man of een vrouw gaat. Wel valt de naam van Mart Hoogkamer bijzonder vaak. The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: is de Toffe Peer een man of een vrouw? (video)

Spektakel
De Toffe Peer was een bijzondere verschijning in The Masked Singer vrijdagavond. Met de mega-hit van de Bee Gees Stayin’ Alive maakte de Toffe Peer indruk op de panelleden. Alleen is de grote vraag: wie zit er toch achter het masker? Voorlopig is het voor de leden nog niet eens duidelijk of het over een man of een vrouw gaat. Wel valt de naam van Mart Hoogkamer bijzonder vaak.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's