Wauw! Is de energieke Eekhoorn in The Masked Singer een zangeres? (video)

Wauw! Is de energieke Eekhoorn in The Masked Singer een zangeres? (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 21:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Wauw! Is de energieke Eekhoorn in <em>The Masked Singer</em> een zangeres? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. In de zinderende tweede aflevering van The Masked Singer van dit seizoen maakte de Eekhoorn indruk. In volle energie zong de vrolijke boombewoner 9 To 5. Maar zit er een echte zangeres in het pak? Van de jury krijgt ze in ieder geval een staande ovatie. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wauw! Is de energieke Eekhoorn in The Masked Singer een zangeres? (video)

In de zinderende tweede aflevering van The Masked Singer van dit seizoen maakte de Eekhoorn indruk. In volle energie zong de vrolijke boombewoner 9 To 5. Maar zit er een echte zangeres in het pak? Van de jury krijgt ze in ieder geval een staande ovatie.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's