SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Bonbon in The Masked Singer (video)

SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Bonbon in The Masked Singer (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 23:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Het doek viel vrijdag voor de Bonbon in The Masked Singer. Zij was de eerste afvaller. Maar wie-o-wie zit er achter het masker? Bekijk de onthulling hieronder.

SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Bonbon in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het doek viel vrijdag voor de Bonbon in The Masked Singer. Zij was de eerste afvaller. Maar wie-o-wie zit er achter het masker? Bekijk de onthulling hieronder. Verwarring in The Masked Singer bij optreden Bonbon: ‘Dit is geen zangeres’ (video) Bekijk deze video » OnthullingDe Bonbon moest helaas als eerste het veld ruimen. Hoewel de jury best overtuigd is van wie er achter het masker zit, weet niemand te raden dat het gaat om Anky van Grunsven. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Bonbon in The Masked Singer (video)

Onthulling
De Bonbon moest helaas als eerste het veld ruimen. Hoewel de jury best overtuigd is van wie er achter het masker zit, weet niemand te raden dat het gaat om Anky van Grunsven.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's