Video: heel Gorinchem loopt uit voor Intocht Sinterklaas ondanks het slechte weer

Video: heel Gorinchem loopt uit voor Intocht Sinterklaas ondanks het slechte weer

Zaterdag 18 november 2023 om 15:41

De Goedheiligman is weer aangekomen, en wel in Gorinchem. Het werd een mooie intocht, maar wel regenachtig.

Video: heel Gorinchem loopt uit voor <em>Intocht Sinterklaas</em> ondanks het slechte weer De Goedheiligman is weer aangekomen, en wel in Gorinchem. Het werd een mooie intocht, maar wel regenachtig. SintKinderen keken zaterdag reikhalzend uit naar de komst van de Sint en ondanks de regen stond de kade in Gorinchem vol met kinderen en hun ouders. En gelukkig zat de sfeer er goed in: er werd volop gezongen en er waren een hoop vrolijke gezichten. De landelijke intocht van Sinterklaas was op zaterdag 18 november vanaf 12.00 uur live te zien op NPO 3. Na afloop kun je de intocht van Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv. Wauw! de kijkcijfers van Het Sinterklaasjournaal gaan door het dak (video) Bekijk deze video » De intocht van Sinterklaas is begonnen! De Goedheiligman komt aan in nat weer Bekijk deze video » Intocht van Sinterklaas 2023: zo kwam de stoomboot toch nog aan in Gorinchem! Bekijk deze video »
TV :

Sint
Kinderen keken zaterdag reikhalzend uit naar de komst van de Sint en ondanks de regen stond de kade in Gorinchem vol met kinderen en hun ouders. En gelukkig zat de sfeer er goed in: er werd volop gezongen en er waren een hoop vrolijke gezichten.

De landelijke intocht van Sinterklaas was op zaterdag 18 november vanaf 12.00 uur live te zien op NPO 3. Na afloop kun je de intocht van Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's