Wauw! de kijkcijfers van Het Sinterklaasjournaal gaan door het dak (video)

Wauw! de kijkcijfers van Het Sinterklaasjournaal gaan door het dak (video)

Woensdag 15 november 2023 om 10:15

Een hoop mensen zijn dit jaar weer ingeschakeld voor Het Sinterklaasjournaal, zo blijkt uit de kijkcijfers. Maandag keken er zo'n 1,9 miljoen kijkers, en dat is nog zonder de uitgestelde kijkers.

Wauw! de kijkcijfers van <em>Het Sinterklaasjournaal</em> gaan door het dak (video) Een hoop mensen zijn dit jaar weer ingeschakeld voor Het Sinterklaasjournaal, zo blijkt uit de kijkcijfers. Maandag keken er zo'n 1,9 miljoen kijkers, en dat is nog zonder de uitgestelde kijkers. SpanningHet is de NPO op zijn best: Dieuwertje Blok, Sinterklaas, bekende gezichten, gezelligheid én spanning. Het zorgt voor torenhoge kijkcijfers, want hoe gaan de Pieten van Sinterklaas het probleem met het grote boek oplossen? Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken via Gids.tv. Bekend Nederland loopt uit voor seizoensopening Het Sinterklaasjournaal! Bekijk deze video » Sinterklaasjournaal: Staat het Pietenhuis bij de Heel Holland Bakt tent? Bekijk deze video » Nederland weer in de ban van Het Sinterklaasjournaal: 'Het wordt steeds beter' Bekijk deze video »
Entertainment :

Spanning
Het is de NPO op zijn best: Dieuwertje Blok, Sinterklaas, bekende gezichten, gezelligheid én spanning. Het zorgt voor torenhoge kijkcijfers, want hoe gaan de Pieten van Sinterklaas het probleem met het grote boek oplossen?

Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok is elke werkdag te zien om 18:00 op NPO3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's