Maud & Babs gemist? Babs laat zich graag insoppen door thuiszorg Gino

Maud & Babs gemist? Babs laat zich graag insoppen door thuiszorg Gino

<em>Maud &amp; Babs</em> gemist? Babs laat zich graag <em>insoppen</em> door thuiszorg Gino Babs zit de hele dag op haar krent en spreekt niemand. Gelukkig is daar thuiszorg Gino die een babbeltje met haar maakt. Gino wil Babs ook even onder de douche zetten, maar daar wil ze niets van weten. Totdat hij haar vertelt haar rug te willen insoppen. Babs staat direct op om naar de douche te lopen. Bekijk de scène in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Bekijk ook Georgina Verbaan vanaf vanavond te zien in Maud & Babs: 'Best eng' (video) Bekijk deze video » Maud & Babs: Juliette vindt Mauds relatie met mama ongezond (video) Bekijk deze video »
Zondag 19 november 2023 om 11:01

Babs zit de hele dag op haar krent en spreekt niemand. Gelukkig is daar thuiszorg Gino die een babbeltje met haar maakt. Gino wil Babs ook even onder de douche zetten, maar daar wil ze niets van weten. Totdat hij haar vertelt haar rug te willen insoppen. Babs staat direct op om naar de douche te lopen. Bekijk de scène in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's