Georgina Verbaan vanaf vanavond te zien in Maud & Babs: 'Best eng' (video)

Georgina Verbaan vanaf vanavond te zien in Maud & Babs: 'Best eng' (video)

Georgina Verbaan vanaf vanavond te zien in <em>Maud &amp; Babs</em>: 'Best eng' (video) Maud & Babs gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv. Vanaf vrijdag is het tweede seizoen van de succesvolle Omroep MAX-serie Maud & Babs te zien. Rifka Lodeizen keert terug als hoofdpersonage Maud en Georgina Verbaan neemt de rol van Mauds zus over van Kim van Kooten. In Shownieuws vertelde Verbaan dat het best spannend was, maar de sfeer op de set heel goed, waardoor de spanning snel voorbij was. Bekijk het interview van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Maud & Babs start vrijdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Maud & Babs: Maud’s man ziet mantelzorgwoning voor Babs in de tuin niet zitten Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 3 november 2023 om 17:38

Maud & Babs gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Vanaf vrijdag is het tweede seizoen van de succesvolle Omroep MAX-serie Maud & Babs te zien. Rifka Lodeizen keert terug als hoofdpersonage Maud en Georgina Verbaan neemt de rol van Mauds zus over van Kim van Kooten. In Shownieuws vertelde Verbaan dat het best spannend was, maar de sfeer op de set heel goed, waardoor de spanning snel voorbij was. Bekijk het interview van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's