Max Verstappen voelde zich een clown in Formule 1-spektakel in Las Vegas (RTL Boulevard)

Max Verstappen voelde zich een clown in Formule 1-spektakel in Las Vegas (RTL Boulevard)

Zondag 19 november 2023 om 19:46

Het Formule 1-weekend in Las Vegas ging wat de Amerikanen betreft niet alleen om het racen. De show eromheen was ook belangrijk met spectaculaire optredens van artiesten als Tiësto, Steve Aoki en zelfs Cirque du Soleil.

Clown
Tout bekend Hollywood waaronder Brad Pitt en vele andere sterren was aanwezig. Het was één groot spektakel zoals het Las Vegas betaamt. Max Verstappen was er niet zo van gecharmeerd. In RTL Boulevard vertelt F1-deskundige Robert Doornbos dat Max zich woensdag en donderdag een clown voelde. Maar met de winst op zak eindigde Max Verstappen toch met een vrolijke noot en was hij van mening dat het een leuk weekend was geweest.

<em>Max Verstappen</em> voelde zich een clown in Formule 1-spektakel in Las Vegas (<em>RTL Boulevard</em>) Het Formule 1-weekend in Las Vegas ging wat de Amerikanen betreft niet alleen om het racen. De show eromheen was ook belangrijk met spectaculaire optredens van artiesten als Tiësto, Steve Aoki en zelfs Cirque du Soleil. ClownTout bekend Hollywood waaronder Brad Pitt en vele andere sterren was aanwezig. Het was één groot spektakel zoals het Las Vegas betaamt. Max Verstappen was er niet zo van gecharmeerd. In RTL Boulevard vertelt F1-deskundige Robert Doornbos dat Max zich woensdag en donderdag een clown voelde. Maar met de winst op zak eindigde Max Verstappen toch met een vrolijke noot en was hij van mening dat het een leuk weekend was geweest. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP Las Vegas 2023 Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen wint GP Las Vegas, Sergio Perez definitief tweede in kampioenschap Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen voelde zich een clown in Formule 1-spektakel in Las Vegas (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's