Docu The Boy Who Lived over ongeluk stuntdubbel Harry Potter-ster Daniel Radcliffe (RTL Boulevard)

Docu The Boy Who Lived over ongeluk stuntdubbel Harry Potter-ster Daniel Radcliffe (RTL Boulevard)

Zondag 19 november 2023 om 21:57

In RTL Boulevard aandacht voor de HBO Max documentaire The Boy Who Lived. Voor de 'Harry Potter'-films werkten Daniel Radcliffe en zijn stuntdubbel David Holmes jarenlang samen en raakten bevriend.

Rolstoel
Tijdens de opnames van de zevende film 'Harry Potter and the deathly Hallows part one' gaat het mis. David valt en komt verkeerd terecht waardoor hij zijn nek breekt. Hij belandt in een rolstoel waar hij niet meer uit komt. In de documentaire praten de nog altijd bevriende Daniel en David over het tragische ongeluk.

Docu <em>The Boy Who Lived</em> over ongeluk stuntdubbel Harry Potter-ster <em>Daniel Radcliffe</em> (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard aandacht voor de HBO Max documentaire The Boy Who Lived. Voor de 'Harry Potter'-films werkten Daniel Radcliffe en zijn stuntdubbel David Holmes jarenlang samen en raakten bevriend. RolstoelTijdens de opnames van de zevende film 'Harry Potter and the deathly Hallows part one' gaat het mis. David valt en komt verkeerd terecht waardoor hij zijn nek breekt. Hij belandt in een rolstoel waar hij niet meer uit komt. In de documentaire praten de nog altijd bevriende Daniel en David over het tragische ongeluk. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Claustrofobische Anky van Grunsven: 'Bang om te stikken in pak The Masked Singer' (video) Bekijk deze video » Edwin de Roy van Zuydewijn: 'Prins Bernhard wilde mij vermoorden' (video) Bekijk deze video » Max Verstappen voelde zich een clown in Formule 1-spektakel in Las Vegas (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Docu The Boy Who Lived over ongeluk stuntdubbel Harry Potter-ster Daniel Radcliffe (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's