Claustrofobische Anky van Grunsven: 'Bang om te stikken in pak The Masked Singer' (video)

Claustrofobische Anky van Grunsven: 'Bang om te stikken in pak The Masked Singer' (video)

Zaterdag 18 november 2023 om 20:05

Anky van Grunsven heeft vrijdag geschitterd in The Masked Singer. Helaas was het niet genoeg en moest zichzelf ontmaskeren.

Claustrofobische Anky van Grunsven: 'Bang om te stikken in pak <em>The Masked Singer</em>' (video) Anky van Grunsven heeft vrijdag geschitterd in The Masked Singer. Helaas was het niet genoeg en moest zichzelf ontmaskeren. OntmaskeringNiet alleen Het Sinterklaasjournaal scoort de pannen van het dak, ook The Masked Singer blijft een echte televisie-hit. Vrijdagavond zien 1,9 miljoen mensen hoe de Kogelvis en de Bonbon in strijd gaan met de Koala, de Toffe Peer en de Eekhoorn. Maar helaas was hun optreden niet goed genoeg en dus stopt het zang- en verkleedfestijn voor die twee. In RTL Boulevard blikte Anky van Grunsven terug op haar deelname. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer: grappige Kogelvis maakt indruk met Italiaans optreden (video) Bekijk deze video » Zien: Loretta Schrijver helemaal weg van vrolijke Koala in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Ontmaskering: niemand raadt identiteit de Kogelvis in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Bonbon in The Masked Singer (video) Bekijk deze video »
TV :
Claustrofobische Anky van Grunsven: 'Bang om te stikken in pak The Masked Singer' (video)

Ontmaskering
Niet alleen Het Sinterklaasjournaal scoort de pannen van het dak, ook The Masked Singer blijft een echte televisie-hit. Vrijdagavond zien 1,9 miljoen mensen hoe de Kogelvis en de Bonbon in strijd gaan met de Koala, de Toffe Peer en de Eekhoorn. Maar helaas was hun optreden niet goed genoeg en dus stopt het zang- en verkleedfestijn voor die twee. In RTL Boulevard blikte Anky van Grunsven terug op haar deelname.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's