Kijkers verdeeld over MAX Muziekspecial: Ode aan de Zangeres Zonder Naam op X

Kijkers verdeeld over MAX Muziekspecial: Ode aan de Zangeres Zonder Naam op X

Kijkers verdeeld over <em>MAX Muziekspecial: Ode aan de Zangeres Zonder Naam</em> op X Zie boven een fragment uit Shownieuws over het eerbetoon aan de Zangeres Zonder Naam waar Marianne Weber niet bij aanwezig zal zijn Zondag werd het eerbetoon aan Mary Servaes: MAX Muziekspecial: Ode aan de Zangeres Zonder Naam op NPO1 uitgezonden. Veel kijkers gaven hun mening op X over dit eerbetoon. Bekijk het fragment van Ellen ten Dammes versie van 'Mexico' hieronder. Klaar voor een feestje?MAX Muziekspecial: Ode aan de Zangeres Zonder Naam, nu op NPO 1. pic.twitter.com/AdBBESI3kD— Omroep MAX (@OmroepMAX) November 19, 2023 Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X. Ellen is een fenomeen hoor. Zeker wel. Maar ik heb net die ode aan Zangeres Zonder Naam gezien. Bijna geen enkele artiest haalde het niveau van Marry. Geen smart, geen snik, geen tempo, geen bereik, geen articulatie. Het is vrij droevig allemaal.— Luiz du la Pelz (@LuizdulaPelz) November 19, 2023 Wat heb ik genoten van het zangeres zonder naam concert....— MrsB ?tv-recensent in opleiding (@MrsBtv) November 19, 2023 Kijk, de beste zangeres van Nederland @tendamme bijt zich dus stuk op een nummer van Zangeres Zonder Naam.Zo zie je maar. Het tempo van Mexico past niet bij Ellen, ik kan haar zo 20 nummers van Marry aanwijzen die ze wel prachtig zou zingen. #chanson https://t.co/HYtAnw4ksU— Luiz du la Pelz (@LuizdulaPelz) November 19, 2023 Als ik aan de Zangeres Zonder Naam denk, moet ik vooral denken aan dit fragment en de blijdschap van die oudere dame rond 1:03.Dat was een mooi eerbetoon/concert zojuist op Omroep Maxhttps://t.co/TBpvXoEx6g#odeaandezangereszondernaam #omroepmax— niec (@nniieecc) November 19, 2023 Bekijk ook Eerbetoon Zangeres Zonder Naam in Paradiso: zo gezellig was het (video) Bekijk deze video » ZIEN: Taylor Swift hapt naar adem tijdens snikhete Eras-concerttour in Rio de Janeiro Bekijk deze video » De Toppers verplaatsen concerten niet voor Ajax: 'Play-offs in een ander stadion' Bekijk deze video »
Muziek :
Zondag 19 november 2023 om 21:05

Zie boven een fragment uit Shownieuws over het eerbetoon aan de Zangeres Zonder Naam waar Marianne Weber niet bij aanwezig zal zijn

Zondag werd het eerbetoon aan Mary Servaes: MAX Muziekspecial: Ode aan de Zangeres Zonder Naam op NPO1 uitgezonden. Veel kijkers gaven hun mening op X over dit eerbetoon.

Bekijk het fragment van Ellen ten Dammes versie van 'Mexico' hieronder.

Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X.


Actuele video's

Meer actuele video's