De Toppers verplaatsen concerten niet voor Ajax: 'Play-offs in een ander stadion'

De Toppers verplaatsen concerten niet voor Ajax: 'Play-offs in een ander stadion'

Zondag 19 november 2023 om 18:53

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat de Toppers hun concerten mogelijk moeten annuleren vanwege eventuele wedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Jeroen van der Boom bevestigde dit weekend aan Shownieuws dat de concerten hoe dan ook doorgaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Toppers</em> verplaatsen concerten niet voor <em>Ajax</em>: 'Play-offs in een ander stadion' Eerder kwam het nieuws naar buiten dat de Toppers hun concerten mogelijk moeten annuleren vanwege eventuele wedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Jeroen van der Boom bevestigde dit weekend aan Shownieuws dat de concerten hoe dan ook doorgaan. Tekst gaat verder onder de video. Slecht nieuws voor Ajax"Als Ajax doorgaat naar de play-offs, moeten ze uitwijken naar een ander stadion," zegt Jeroen. "Wij zijn een zeer belangrijke klant voor de ArenA, dus simpelweg zeggen 'oh nee toch niet' brengt te veel financiële zaken met zich mee. Ajax zal dan spelen in een ander stadion." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws gemist? Prins William verkozen tot 's werelds meest sexy kale man Bekijk deze video » Video: influencer Dutch Performante gewond na driftkart-ongeluk met kinderen Bekijk deze video »
Entertainment :

Slecht nieuws voor Ajax
"Als Ajax doorgaat naar de play-offs, moeten ze uitwijken naar een ander stadion," zegt Jeroen. "Wij zijn een zeer belangrijke klant voor de ArenA, dus simpelweg zeggen 'oh nee toch niet' brengt te veel financiële zaken met zich mee. Ajax zal dan spelen in een ander stadion."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's