Floris tijdens loodzware immuniteitsproef: "Welke ezel trekt er een lange broek aan?" (video)

Floris tijdens loodzware immuniteitsproef: "Welke ezel trekt er een lange broek aan?" (video)

Floris tijdens loodzware <em>immuniteitsproef</em>: &quot;Welke ezel trekt er een lange broek aan?&quot; (video) In de aanloop naar de halve finale worden de immuniteitsproeven steeds belangrijker. In deze loodzware proef is de spanning om te snijden. Welk expeditielid is deze week de sterkste en verzilverd zichzelf van immuniteit op de eilandraad? In het fragment is te horen dat Floris en Iris zich niet goed hebben voorbereid. Ze glijden beiden langzaam naar beneden, de een door natte kleding, de ander door een lange broek: "Welke ezel trekt er nou ook met dit weer een lange broek aan!?" Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson) Bekijk deze video » Krista belt bekenden na exit en vertelt over pestkoppen in Expeditie Robinson (video) Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Zondag in Expeditie Robinson: Ilse's vertrouwen geschonden door Radmilo Bekijk deze video » Krista belt bekenden na exit en vertelt over pestkoppen in Expeditie Robinson (video) Bekijk deze video » Expeditie Robinson-afvaller tegen Willem Voogd: "Bedankt voor het verpesten van mijn droom" Bekijk deze video » Iris Enthoven woedend op Willem Voogd tijdens eilandraad: "Jij bent echt een gore rat!" Bekijk deze video » Expeditie-kijkers maken Iris Enthoven zwart na eilandraad: "Ze is zelf een rat" (video) Bekijk deze video »
TV :
Floris tijdens loodzware immuniteitsproef: "Welke ezel trekt er een lange broek aan?" (video)

In de aanloop naar de halve finale worden de immuniteitsproeven steeds belangrijker. In deze loodzware proef is de spanning om te snijden. Welk expeditielid is deze week de sterkste en verzilverd zichzelf van immuniteit op de eilandraad? In het fragment is te horen dat Floris en Iris zich niet goed hebben voorbereid. Ze glijden beiden langzaam naar beneden, de een door natte kleding, de ander door een lange broek: "Welke ezel trekt er nou ook met dit weer een lange broek aan!?"

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV