Maxime Meiland met Claire in de achtbaan: "Sorry voor mijn irritante gil" (video)

Maxime Meiland met Claire in de achtbaan: "Sorry voor mijn irritante gil" (video)

Maxime Meiland met Claire in de achtbaan: "Sorry voor mijn irritante gil" (video) Chateau Meiland laat vanavond de Meilandjes zien in Maastricht. Martien Meiland schrijft op zijn Instagrampagina dat hij veel fans heeft in de stad. Maxime daarentegen laat zien dat ze geniet van het samenzijn met haar dochtertje. In een Instagram Story hierboven zien we Maxime keihard gillen met Claire in de achtbaan. Bekijk de leuke beelden hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Ophef om hond Hummer van Maxime Meiland: "Krijgt bijna geen adem" (video) Bekijk deze video » Martien Meiland in Maastricht overvallen door fans: "Ze willen gezelllig op de foto, dat snap ik!" Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland met Claire in de achtbaan: "Sorry voor mijn irritante gil" (video)
Monday 20 November 2023 om 15:06

Chateau Meiland laat vanavond de Meilandjes zien in Maastricht. Martien Meiland schrijft op zijn Instagrampagina dat hij veel fans heeft in de stad. Maxime daarentegen laat zien dat ze geniet van het samenzijn met haar dochtertje. In een Instagram Story hierboven zien we Maxime keihard gillen met Claire in de achtbaan. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's