André Hazes en Bridget Maasland hebben het bijgelegd: 'Excuses aangeboden' (video)

André Hazes en Bridget Maasland hebben het bijgelegd: 'Excuses aangeboden' (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 19:41

Morgen verschijnt het vervolg op Cross Roads, de documentaire waarin Andre Hazes zichzelf vorig jaar volledig blootgaf en openlijk sprak over zijn verslavingen. Ex-vriendin Bridget Maasland reageert in RTL Boulevard.

<em>André Hazes</em> en Bridget Maasland hebben het bijgelegd: 'Excuses aangeboden' (video) Morgen verschijnt het vervolg op Cross Roads, de documentaire waarin Andre Hazes zichzelf vorig jaar volledig blootgaf en openlijk sprak over zijn verslavingen. Ex-vriendin Bridget Maasland reageert in RTL Boulevard. BijgelegdIn dit tweede deel zien we hoe het de zanger vergaat op weg naar zijn comeback op het grote podium. Maar uiteraard wil ook iedereen weten: wat speelt er toch allemaal in die familie? En hoe kijkt Bridget Maasland naar de docu's? In RTL Boulevard vertelde ze in ieder geval dat de twee hun ruzie hebben uitgesproken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
André Hazes en Bridget Maasland hebben het bijgelegd: 'Excuses aangeboden' (video)

Bijgelegd
In dit tweede deel zien we hoe het de zanger vergaat op weg naar zijn comeback op het grote podium. Maar uiteraard wil ook iedereen weten: wat speelt er toch allemaal in die familie? En hoe kijkt Bridget Maasland naar de docu's? In RTL Boulevard vertelde ze in ieder geval dat de twee hun ruzie hebben uitgesproken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's