Video: Sylvie Meis laat Duitsland achter en trekt in bij nieuwe liefde Wim

Video: Sylvie Meis laat Duitsland achter en trekt in bij nieuwe liefde Wim

Woensdag 22 november 2023 om 21:27

Het lijkt als de dag van gisteren, maar het is alweer achttien jaar geleden dat Sylvie Meis haar intrek nam bij onze oosterburen. Na het beëindigen van haar relatie met Niclas Castello en het veroveren van haar hart door de Nederlandse Quote 500-miljonair Wim, liggen de kaarten weer open.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Sylvie Meis</em> laat <em>Duitsland</em> achter en trekt in bij nieuwe liefde <em>Wim</em> Het lijkt als de dag van gisteren, maar het is alweer achttien jaar geleden dat Sylvie Meis haar intrek nam bij onze oosterburen. Na het beëindigen van haar relatie met Niclas Castello en het veroveren van haar hart door de Nederlandse Quote 500-miljonair Wim, liggen de kaarten weer open. Tekst gaat verder onder de video. GeruchtenmolenMet zoon Damian die bovendien de sterren van de hemel speelt bij Ajax, lijkt de kans dat Sylvie binnenkort terugkeert naar Nederland groter dan ooit. Volgens de geruchtenmolen zou Meis Duitsland definitief verlaten en haar intrek nemen bij haar nieuwe liefje. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Sylvie Meis laat Duitsland achter en trekt in bij nieuwe liefde Wim

Geruchtenmolen
Met zoon Damian die bovendien de sterren van de hemel speelt bij Ajax, lijkt de kans dat Sylvie binnenkort terugkeert naar Nederland groter dan ooit. Volgens de geruchtenmolen zou Meis Duitsland definitief verlaten en haar intrek nemen bij haar nieuwe liefje.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's