Ahmed Aboutaleb (PvdA) reageert op verkiezingswinst PVV: 'Felicitatie op zijn plaats' (video)

Ahmed Aboutaleb (PvdA) reageert op verkiezingswinst PVV: 'Felicitatie op zijn plaats' (video)

Woensdag 22 november 2023 om 22:39

De PVV van Geert Wilders heeft de Tweede Kamerverkiezingen gewonnen. Daarmee heeft Nederland duidelijk gekozen voor rechts. Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, reageerde bij Beau.

Grootste
Dat de PVV (voorlopig) de grootste is geworden met 35 zetels is opvallend te noemen als je kijkt naar de peilingen van de afgelopen dagen. Aboutaleb begint bij Beau dan ook met felicitaties. "Dat is op zijn plaats."

Ahmed Aboutaleb (PvdA) reageert op verkiezingswinst PVV: 'Felicitatie op zijn plaats' (video) Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) Bekijk deze video » De PVV van Geert Wilders heeft de Tweede Kamerverkiezingen gewonnen. Daarmee heeft Nederland duidelijk gekozen voor rechts. Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, reageerde bij Beau. GrootsteDat de PVV (voorlopig) de grootste is geworden met 35 zetels is opvallend te noemen als je kijkt naar de peilingen van de afgelopen dagen. Aboutaleb begint bij Beau dan ook met felicitaties. "Dat is op zijn plaats." Eerste exitpoll Tweede Kamerverkiezingen: PVV naar 35 zetels, duidelijke winnaar (video) Bekijk deze video » Bekijk ook de exitpoll van de Tweede Kamerverkiezingen 2023 op Gids.tv. Hierboven zie je de reactie van Ahmed Aboutaleb bij Beau. Vandaag Inside: 'Mensen gaan massaal op Geert Wilders stemmen, om deze reden' Bekijk deze video » GL-PvdA lijstrekker Timmermans neemt trouwe viervoeter mee naar stembureau (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Caroline van der Plas (BBB) brengt stem uit: 'De dood of de gladiolen' Bekijk deze video » Tweede exitpoll Tweede Kamerverkiezingen: PVV blijft de grootste, GL-PvdA tweede (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Bekijk ook de exitpoll van de Tweede Kamerverkiezingen 2023 op Gids.tv. Hierboven zie je de reactie van Ahmed Aboutaleb bij Beau.

Actuele video's

Meer actuele video's