Caroline van der Plas ziet mogelijke coalitie ontstaan: 'Mits Geert een beetje meebeweegt'

Caroline van der Plas ziet mogelijke coalitie ontstaan: 'Mits Geert een beetje meebeweegt'

Donderdag 23 november 2023 om 18:03

Een dag na de politieke aardverschuiving komen de meeste politieke partijen samen om te bespreken hoe nu verder. Nadat ze de overwinningen hebben gevierd of de wonden hebben gelikt, staan de partijen voor de vraag wat de uitslag betekent en of ze willen en kunnen deelnemen aan een nieuw kabinet.

Teskt gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> ziet mogelijke <em>coalitie</em> ontstaan: 'Mits Geert een beetje meebeweegt' Een dag na de politieke aardverschuiving komen de meeste politieke partijen samen om te bespreken hoe nu verder. Nadat ze de overwinningen hebben gevierd of de wonden hebben gelikt, staan de partijen voor de vraag wat de uitslag betekent en of ze willen en kunnen deelnemen aan een nieuw kabinet. Teskt gaat verder onder de video. Mogelijke coalitieIn een volle zaal van de PVV, met een nieuwe fractie van 37 leden, staat partijleider Wilders klaar voor de formatie. De VVD is van mening dat het initiatief in de formatie moet liggen bij de PVV en NSC. BBB-leider Van der Plas spreekt uit dat ze wil deelnemen aan Wilders' coalitie. Ze geeft aan dat ze "graag in een coalitie met de VVD, NSC en PVV wil, mits Geert een beetje meebeweegt". Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pieter Omtzigt reageert op winst PVV: 'Bereid om over schaduw heen te stappen' (video) Bekijk deze video » Zien! Mark Rutte na verkiezingsuitslag: "Bitterballen, vegetarisch? Dat is een schandaal" (HvN) Bekijk deze video » Video: Europese Commissie houdt geen rekening met mogelijke nexit na winst PVV Bekijk deze video »
Nieuws :

Mogelijke coalitie
In een volle zaal van de PVV, met een nieuwe fractie van 37 leden, staat partijleider Wilders klaar voor de formatie. De VVD is van mening dat het initiatief in de formatie moet liggen bij de PVV en NSC. BBB-leider Van der Plas spreekt uit dat ze wil deelnemen aan Wilders' coalitie. Ze geeft aan dat ze "graag in een coalitie met de VVD, NSC en PVV wil, mits Geert een beetje meebeweegt".

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's