Video: Europese Commissie houdt geen rekening met mogelijke nexit na winst PVV

Video: Europese Commissie houdt geen rekening met mogelijke nexit na winst PVV

Donderdag 23 november 2023 om 15:06

Ondanks de overwinning van de PVV bij de verkiezingen gaat de Europese Commissie ervan uit dat Nederland lid blijft van de Europese Unie. De partij van Geert Wilders heeft zich altijd uitgesproken voor een zogenoemde nexit. "We blijven rekenen op de sterke deelname van Nederland in de EU", aldus een woordvoerder van de Europese Commissie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Europese Commissie</em> houdt geen rekening met mogelijke <em>nexit</em> na winst <em>PVV</em> Ondanks de overwinning van de PVV bij de verkiezingen gaat de Europese Commissie ervan uit dat Nederland lid blijft van de Europese Unie. De partij van Geert Wilders heeft zich altijd uitgesproken voor een zogenoemde nexit. "We blijven rekenen op de sterke deelname van Nederland in de EU", aldus een woordvoerder van de Europese Commissie. Tekst gaat verder onder de video. Belangstelling vanuit de mediaDe media toonde de dag na de verkiezingsuitslag aanzienlijke belangstelling, met veel internationale nieuwsorganisaties, waaronder de BBC. Wilders, die sinds 1998 in de Kamer zit, herhaalde zijn bereidheid tot compromissen en zijn wens om premier te worden voor alle Nederlanders. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag Bekijk deze video » Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) Bekijk deze video » Geert Wilders spreekt PVV-fractie toe na verkiezingsoverwinning: 'Samenwerken met andere partijen' Bekijk deze video »
Nieuws :

Belangstelling vanuit de media
De media toonde de dag na de verkiezingsuitslag aanzienlijke belangstelling, met veel internationale nieuwsorganisaties, waaronder de BBC. Wilders, die sinds 1998 in de Kamer zit, herhaalde zijn bereidheid tot compromissen en zijn wens om premier te worden voor alle Nederlanders.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's