Mark Rutte in verlegenheid door liefdesvraag: 'Helemaal van het padje'

Mark Rutte in verlegenheid door liefdesvraag: 'Helemaal van het padje'

Vrijdag 24 november 2023 om 14:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Met het beëindigen van zijn politieke carrière lijkt Mark Rutte meer ruimte te hebben voor de liefde. De heren van Vandaag Inside bespraken in hun uitzending een opmerkelijk interview van De Telegraaf met Mark Rutte.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> in verlegenheid door <em>liefdesvraag</em>: 'Helemaal van het padje' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Met het beëindigen van zijn politieke carrière lijkt Mark Rutte meer ruimte te hebben voor de liefde. De heren van Vandaag Inside bespraken in hun uitzending een opmerkelijk interview van De Telegraaf met Mark Rutte. Tekst gaat verder onder de video. Onverwachte wendingDe oud-premier werd gevraagd of er in de toekomst meer ruimte is voor eventuele liefde. "Nou ja zeg, had u voorstellen? Dit gesprek krijgt een onverwachte wending", aldus een uiterst ongemakkelijke Mark Rutte. "Helemaal van het padje, hij was het helemaal kwijt", zegt een lachende Wilfred Genee. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Onverwachte wending
De oud-premier werd gevraagd of er in de toekomst meer ruimte is voor eventuele liefde. "Nou ja zeg, had u voorstellen? Dit gesprek krijgt een onverwachte wending", aldus een uiterst ongemakkelijke Mark Rutte. "Helemaal van het padje, hij was het helemaal kwijt", zegt een lachende Wilfred Genee.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's