Emotionele Yolanthe Cabau deelt babynieuws met volgers: 'Welkom op de wereld'

Emotionele Yolanthe Cabau deelt babynieuws met volgers: 'Welkom op de wereld'

Vrijdag 24 november 2023 om 15:18

Yolanthe Cabau deelt vandaag hartverwarmend nieuws op haar Instagram. In een video in haar story is te zien hoe ze samen met haar zus emotioneel reageert op het babynieuws in de familie.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Yolanthe Cabau</em> deelt <em>babynieuws</em> met volgers: 'Welkom op de wereld' Yolanthe Cabau deelt vandaag hartverwarmend nieuws op haar Instagram. In een video in haar story is te zien hoe ze samen met haar zus emotioneel reageert op het babynieuws in de familie. Tekst gaat verder onder de video. Vader gewordenDe broer van Yolanthe is namelijk net vader geworden. In een opgenomen FaceTime-gesprek met haar broer zie je kort het pasgeboren kindje in beeld, en je kunt zien hoe blij de presentatrice is voor haar broer. Ze schrijft bij de video: "Ons kleine broertje uit Ibiza is zojuist vader geworden. Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Verdrietige Xess Xava omhelst foto van overleden oma Sylvia Sneijder (Shownieuws) Bekijk deze video » Yolanthe filmt voetballende Xess Xava: 'Zo lief' (video) Bekijk deze video » Zien: Yolanthe Cabau deelt trots beelden van Xess Xava's motoravontuur Bekijk deze video »
Entertainment :

Vader geworden
De broer van Yolanthe is namelijk net vader geworden. In een opgenomen FaceTime-gesprek met haar broer zie je kort het pasgeboren kindje in beeld, en je kunt zien hoe blij de presentatrice is voor haar broer. Ze schrijft bij de video: "Ons kleine broertje uit Ibiza is zojuist vader geworden. Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's