Verdrietige Xess Xava omhelst foto van overleden oma Sylvia Sneijder (Shownieuws)

Verdrietige Xess Xava omhelst foto van overleden oma Sylvia Sneijder (Shownieuws)

Donderdag 20 juli 2023 om 11:54

Vorige week donderdag werd het overlijden van Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley Sneijder bekend gemaakt. Zij is op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Verdrietige Xess Xava
Sylvia was de ex-schoonmoeder van Yolanthe Cabau en de oma van zoontje Xess Xava. Vandaag staat Yolanthe opnieuw stil bij dit droevige feit. In Shownieuws zien we Instagrambeelden van een verdrietige Xess Xava die een foto omhelst van zijn overleden oma.

Bekijk de Instagrambeelden in een fragment uit Shownieuws hieronder.

Verdrietige <em>Xess Xava</em> omhelst foto van overleden oma Sylvia <em>Sneijder</em> (<em>Shownieuws</em>) Vorige week donderdag werd het overlijden van Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley Sneijder bekend gemaakt. Zij is op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Verdrietige Xess XavaSylvia was de ex-schoonmoeder van Yolanthe Cabau en de oma van zoontje Xess Xava. Vandaag staat Yolanthe opnieuw stil bij dit droevige feit. In Shownieuws zien we Instagrambeelden van een verdrietige Xess Xava die een foto omhelst van zijn overleden oma. Bekijk de Instagrambeelden in een fragment uit Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Yolanthe trots op pianospelende Xess Xava: 'Zo cute' (video) Bekijk deze video » Emotionele beelden: Yolanthe Cabau neemt afscheid van zoontje Xess Xava Bekijk deze video » Ontroerende video: Yolanthe Cabau weer herenigd met zoontje Xess Xava Bekijk deze video »
Entertainment :

Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's