Hart van Nederland: auto van de weg geblazen, belandt in weiland (video)

Hart van Nederland: auto van de weg geblazen, belandt in weiland (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 19:11

<em>Hart van Nederland</em>: auto van de weg geblazen, belandt in weiland (video) De derde herfststorm van dit jaar is een feit. In IJmuiden werd tussen 16.00 uur en 17.00 uur windkracht 9 gemeten en daarmee is officieel sprake van een storm, meldt Hart van Nederland. Het zorgde voor gevaarlijke situaties op de weg, zo is te zien in bovenstaande video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tragisch ongeval in Goirle: 47-jarige fietsster overlijdt na aanrijding op kruising (video) Bekijk deze video » Geert Wilders enorm teleurgesteld in VVD: 'Zonder een minuut te hebben onderhandeld' Bekijk deze video » Hart van Nederland: houtblok op auto gegooid vanaf viaduct in Landgraaf (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De derde herfststorm van dit jaar is een feit. In IJmuiden werd tussen 16.00 uur en 17.00 uur windkracht 9 gemeten en daarmee is officieel sprake van een storm, meldt Hart van Nederland. Het zorgde voor gevaarlijke situaties op de weg, zo is te zien in bovenstaande video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's