Hart van Nederland: houtblok op auto gegooid vanaf viaduct in Landgraaf (video)

Hart van Nederland: houtblok op auto gegooid vanaf viaduct in Landgraaf (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 17:32

<em>Hart van Nederland</em>: houtblok op auto gegooid vanaf viaduct in Landgraaf (video) Een automobilist in Landgraaf is donderdag flink geschrokken. Toen hij onder een voetgangersbrug aan de Hofstraat doorreed, werd er een houten blok op zijn auto gegooid, zo is te zien in bovenstaand item van Hart van Nederland. De man kwam met de schrik vrij. Er is aangifte gedaan bij de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: heftige dronebeelden van grote brand in Egmond (video) Bekijk deze video » Tragisch ongeval in Goirle: 47-jarige fietsster overlijdt na aanrijding op kruising (video) Bekijk deze video » Geert Wilders enorm teleurgesteld in VVD: 'Zonder een minuut te hebben onderhandeld' Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist in Landgraaf is donderdag flink geschrokken. Toen hij onder een voetgangersbrug aan de Hofstraat doorreed, werd er een houten blok op zijn auto gegooid, zo is te zien in bovenstaand item van Hart van Nederland. De man kwam met de schrik vrij. Er is aangifte gedaan bij de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's