Hart van Nederland: ernstig ongeluk met twee auto's door gladheid in Lathum (video)

Hart van Nederland: ernstig ongeluk met twee auto's door gladheid in Lathum (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 11:19

<em>Hart van Nederland</em>: ernstig ongeluk met twee auto's door gladheid in Lathum (video) Het is glad op de weg. 'Op enkele plekken verdwijnt het asfalt onder een wit laagje', meldt Rijkswaterstaat op Twitter. In Lathum is een ernstig ongeluk gebeurd door de gladheid, zo zie je in bovenstaand item van Hart van Nederland. Een van de auto's raakte in een slip met een harde aanrijding tot gevolg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tragisch ongeval in Goirle: 47-jarige fietsster overlijdt na aanrijding op kruising (video) Bekijk deze video » Eerste sneeuw in Nederland: witte straten in Kerkrade (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hondje gered bij flinke brand in 's-Gravenzande, één persoon gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Het is glad op de weg. 'Op enkele plekken verdwijnt het asfalt onder een wit laagje', meldt Rijkswaterstaat op Twitter. In Lathum is een ernstig ongeluk gebeurd door de gladheid, zo zie je in bovenstaand item van Hart van Nederland. Een van de auto's raakte in een slip met een harde aanrijding tot gevolg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's