Hart van Nederland: hondje gered bij flinke brand in 's-Gravenzande, één persoon gewond (video)

Hart van Nederland: hondje gered bij flinke brand in 's-Gravenzande, één persoon gewond (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 10:07

<em>Hart van Nederland</em>: hondje gered bij flinke brand in 's-Gravenzande, één persoon gewond (video) Bij een woningbrand aan de Woutersweg in het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande is vrijdagavond even voor middernacht een persoon gewond geraakt. De veiligheidsregio Haaglanden Veilig ontruimde tien woningen volgens Hart van Nederland. Een hondje is uit het huis gered en maakt het goed. De brand begon in de woonkamer van de woning en breidde zich uit naar de bovenverdieping. Eén persoon raakte gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ophef in Hoogezand: Kick Out Zwarte Piet verstoort raadsvergadering Bekijk deze video » Zien: heftige verwensingen tijdens PVV-protest in Utrecht Bekijk deze video » Tragisch ongeval in Goirle: 47-jarige fietsster overlijdt na aanrijding op kruising (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een woningbrand aan de Woutersweg in het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande is vrijdagavond even voor middernacht een persoon gewond geraakt. De veiligheidsregio Haaglanden Veilig ontruimde tien woningen volgens Hart van Nederland. Een hondje is uit het huis gered en maakt het goed. De brand begon in de woonkamer van de woning en breidde zich uit naar de bovenverdieping. Eén persoon raakte gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's