Dit zegt Marco Schuitmaker over mogelijke samenwerking met Mieke (video)

Dit zegt Marco Schuitmaker over mogelijke samenwerking met Mieke (video)

Dit zegt <em>Marco Schuitmaker</em> over mogelijke samenwerking met <em>Mieke</em> (video) Marco Schuitmaker scoorde een enorme hit met Engelbewaarder, een remake van zangeres Mieke. Voor de camera van Shownieuws vertelt Marco of hij nog een nieuwe van Mieke gaat opnemen. DonnieMarco en Donnie maakte eerder bekend de handen in één te slaan en samen een nummer uit te brengen. De twee hebben erg genoten van de samenwerken, zo lieten ze deze week weten voor de camera van Shownieuws. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Marco Schuitmaker over Van Goes tot Purmerend: 'Feestnummer dat overal gedraaid gaat worden' (video) Bekijk deze video » Dit is de nieuwe hit van Donnie en Marco Schuitmaker! Bekijk deze video »
Show :
Zondag 26 november 2023 om 12:06

Marco Schuitmaker scoorde een enorme hit met Engelbewaarder, een remake van zangeres Mieke. Voor de camera van Shownieuws vertelt Marco of hij nog een nieuwe van Mieke gaat opnemen.

Donnie
Marco en Donnie maakte eerder bekend de handen in één te slaan en samen een nummer uit te brengen. De twee hebben erg genoten van de samenwerken, zo lieten ze deze week weten voor de camera van Shownieuws.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's