Ylja shockeert Lion in Lang Leve de Liefde: 'Ik word doodongelukkig van kinderen' (video)

Ylja shockeert Lion in Lang Leve de Liefde: 'Ik word doodongelukkig van kinderen' (video)

Maandag 4 december 2023 om 14:25

Ylja shockeert Lion in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik word doodongelukkig van kinderen' (video) Lion en Ylja praten over hun toekomst tijdens hun date in het Lang Leve de Liefde-huis. Ylja vraagt aan Lion of hij graag kinderen wil. Lion zegt dat hij het eerst niet wilde, maar nu wel. Ylja wil het absoluut niet: ze raakt al overprikkeld als een kind schreeuwt of praat. Zou dit een dealbreaker zijn voor Lion? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: 'Je mag ook zeggen dat je dichterbij wil liggen' Bekijk deze video » Ongemakkelijk moment in Lang Leve De Liefde: 'hoodchef Larson' begint te rappen tijdens het koken Bekijk deze video » Complotdenker Lion in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben God gaan zien omdat ik de duivel ben gaan zien' Bekijk deze video »
TV :

Lion en Ylja praten over hun toekomst tijdens hun date in het Lang Leve de Liefde-huis. Ylja vraagt aan Lion of hij graag kinderen wil. Lion zegt dat hij het eerst niet wilde, maar nu wel. Ylja wil het absoluut niet: ze raakt al overprikkeld als een kind schreeuwt of praat. Zou dit een dealbreaker zijn voor Lion?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's