Zingende Noa Vahle en Hélène Hendriks in SBS6-kerstpromo

Zingende Noa Vahle en Hélène Hendriks in SBS6-kerstpromo

Woensdag 6 december 2023 om 08:12

De eerste beelden van de altijd veelbesproken kerstpromo van SBS6 waren dinsdagavond te zien in Vandaag Inside en dat was natuurlijk smullen. Maar toch lijkt politiek verslaggeefster Merel Ek, in tegenstelling tot René van der Gijp, niet helemaal blij met het eindresultaat: 'Oh wat erg.'

Noa en Hélène
Veel van de bekende VI-gezichten komen overigens voorbij, uiteraard in over the top-kerstkleding: van Raymond Mens tot Noa Vahle tot Hélène Hendriks. Gaat dat zien!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zingende Noa Vahle en Hélène Hendriks in <em>SBS6-kerstpromo</em> De eerste beelden van de altijd veelbesproken kerstpromo van SBS6 waren dinsdagavond te zien in Vandaag Inside en dat was natuurlijk smullen. Maar toch lijkt politiek verslaggeefster Merel Ek, in tegenstelling tot René van der Gijp, niet helemaal blij met het eindresultaat: 'Oh wat erg.' Noa en HélèneVeel van de bekende VI-gezichten komen overigens voorbij, uiteraard in over the top-kerstkleding: van Raymond Mens tot Noa Vahle tot Hélène Hendriks. Gaat dat zien! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's