PLUS kerstreclame 2023: maken de ruziënde broers het goed?

PLUS kerstreclame 2023: maken de ruziënde broers het goed?

Woensdag 6 december 2023 om 09:00

Net als voorgaande jaren hebben ze bij PLUS echt werk gemaakt van het maken van een mooie kerstreclame, die uiteraard de nodige emoties oproept. We maken kennis met twee, wat oudere, broers die met elkaar in onmin geraakt zijn en daardoor geen woord meer wisselen, ondanks dat ze elkaar regelmatig tegenkomen.

Komt het goed?
Gedurende de kerstdagen komen de mooie herinneringen aan vroeger echter weer binnen bij de mannen en dat leidt bij beiden tot een idee, en een mooi gebaar: goed eten is samen eten.

Bekijk de kerstcommercial van PLUS van 2023 hieronder:

PLUS <em>kerstreclame</em> 2023: maken de ruziënde broers het goed? Net als voorgaande jaren hebben ze bij PLUS echt werk gemaakt van het maken van een mooie kerstreclame, die uiteraard de nodige emoties oproept. We maken kennis met twee, wat oudere, broers die met elkaar in onmin geraakt zijn en daardoor geen woord meer wisselen, ondanks dat ze elkaar regelmatig tegenkomen. Komt het goed?Gedurende de kerstdagen komen de mooie herinneringen aan vroeger echter weer binnen bij de mannen en dat leidt bij beiden tot een idee, en een mooi gebaar: goed eten is samen eten. Bekijk de kerstcommercial van PLUS van 2023 hieronder: Bekijk ook Amazon kerstreclame 2023: drie bejaarde dames knallen piste af Bekijk deze video » Apple kerstreclame 2023: zelfs je 'boze' baas verdient liefde met kerstmis Bekijk deze video » HEMA kerstreclame 2023: droom komt uit voor Siepie (Jip en Janneke) Bekijk deze video » Kruidvat kerstreclame 2023: helpen Metejoor en Miss Montreal bij het scoren van een kersthit? Bekijk deze video » LIDL kerstreclame 2023: behulpzaam wasbeertje steelt de show Bekijk deze video »
TV :
PLUS kerstreclame 2023: maken de ruziënde broers het goed?

Actuele video's

Meer actuele video's