Samenvatting Nederland - België (Nations League vrouwen)

Samenvatting Nederland - België (Nations League vrouwen)

Samenvatting <em>Nederland - België</em> (Nations League vrouwen) De Oranje Leeuwinnen hebben het ticket voor de Olympische Spelen komende zomer binnengesleept. Ze wonnen met 4-0 van België, waardoor ze één doelpunt meer maakte dan nodig was om de eerste plaats vast te houden. EgurrolaTot in de blessuretijd leek Nederland naast het ticket te gaan grijpen doordat Engeland in hun blessuretijd de zesde en belangrijkste goal tegen Schotland maakte. Uiteindelijk was de heldenrol weggelegd voor vervanger Damaris Egurrola, die twee goals maakte en daardoor alsnog het ticket binnen wist te slepen. Bekijk de samenvatting van Nederland - België hierboven. Bekijk ook Samenvatting Schotland - Nederland (Nations League vrouwen) Bekijk deze video » Samenvatting Engeland - Nederland (Nations League vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Nederland - België (Nations League vrouwen)
Woensdag 6 december 2023 om 13:10

De Oranje Leeuwinnen hebben het ticket voor de Olympische Spelen komende zomer binnengesleept. Ze wonnen met 4-0 van België, waardoor ze één doelpunt meer maakte dan nodig was om de eerste plaats vast te houden.

Egurrola
Tot in de blessuretijd leek Nederland naast het ticket te gaan grijpen doordat Engeland in hun blessuretijd de zesde en belangrijkste goal tegen Schotland maakte. Uiteindelijk was de heldenrol weggelegd voor vervanger Damaris Egurrola, die twee goals maakte en daardoor alsnog het ticket binnen wist te slepen.

Bekijk de samenvatting van Nederland - België hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's