Vermeende verkrachter Maxime Meiland treedt in de publiciteit: 'Het is een verzinsel'

Vermeende verkrachter Maxime Meiland treedt in de publiciteit: 'Het is een verzinsel'

De man die door Maxime Meiland wordt beschuldigd van verkrachting heeft uitgebreid nagedacht over het ondernemen van juridische stappen tegen de realityster. Dit onthulde advocaat Peter Schouten, die de man vertegenwoordigt. Maxime schreef in haar biografie onder andere over de vermeende verkrachter.

Tekst gaat verder onder de video.

Vermeende verkrachter <em>Maxime Meiland</em> treedt in de <em>publiciteit</em>: 'Het is een verzinsel' De man die door Maxime Meiland wordt beschuldigd van verkrachting heeft uitgebreid nagedacht over het ondernemen van juridische stappen tegen de realityster. Dit onthulde advocaat Peter Schouten, die de man vertegenwoordigt. Maxime schreef in haar biografie onder andere over de vermeende verkrachter. Tekst gaat verder onder de video. Kort gedingOp de vraag waarom de man nu heeft besloten aangifte te doen, geeft Schouten aan dat zoiets altijd tijd kost en dat zijn cliënt 'goed heeft moeten nadenken' over de beslissing om juridische stappen te ondernemen. Schouten heeft op maandag een sommatie met daarin de eisen verstuurd aan Maxime. De betrokken partijen hebben tot woensdag 17.00 uur de tijd om te reageren op de brief. Als er geen reactie komt, zal Schouten een kort geding starten. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland: onenigheid over broodbeleg leidt tot discussie in de auto Bekijk deze video » De Meilandjes lachen om zichzelf op televisie: "Wat zie jij eruit!" (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland versiert de kerstboom, bekijk de sfeervolle beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kort geding
Op de vraag waarom de man nu heeft besloten aangifte te doen, geeft Schouten aan dat zoiets altijd tijd kost en dat zijn cliënt 'goed heeft moeten nadenken' over de beslissing om juridische stappen te ondernemen. Schouten heeft op maandag een sommatie met daarin de eisen verstuurd aan Maxime. De betrokken partijen hebben tot woensdag 17.00 uur de tijd om te reageren op de brief. Als er geen reactie komt, zal Schouten een kort geding starten.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV