Frans en Mariska Bauer in Parijs: 'Het is een bizarre dag' (video)

Frans en Mariska Bauer in Parijs: 'Het is een bizarre dag' (video)

Vrijdag 8 december 2023 om 11:50

Frans en Mariska Bauer hebben de koffers gepakt en zijn neergestreken in het romantische Parijs. Daar gaan ze lekker wat cultuur snuiven en: 'We gaan straks de Mona Lisa aanschouwen. Het heeft vijftig jaar geduurd om dat een keer mee te maken dus vandaag is een bizarre dag.'

Bekijk de Instagrampost van Frans hieronder. Daar weer onder zie je de allernieuwste single van de sympathieke volkszanger.

Frans en Mariska Bauer in <em>Parijs</em>: 'Het is een bizarre dag' (video) Frans en Mariska Bauer hebben de koffers gepakt en zijn neergestreken in het romantische Parijs. Daar gaan ze lekker wat cultuur snuiven en: 'We gaan straks de Mona Lisa aanschouwen. Het heeft vijftig jaar geduurd om dat een keer mee te maken dus vandaag is een bizarre dag.' Bekijk de Instagrampost van Frans hieronder. Daar weer onder zie je de allernieuwste single van de sympathieke volkszanger. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) Bekijk ook Maik de Boer sneert naar Sheila de Vries: 'Zo lelijk als mensen dat zeggen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Sophie Hilbrand is niet aardig' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Sluiting Prinsenmeer: Wendy staat vierkant achter Peter Gillis, 'Ik geloof in jou' Bekijk deze video »
Show :
Frans en Mariska Bauer in Parijs: 'Het is een bizarre dag' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's