Video: Dennis van der Geest confronteert 'klussende' buurman in Waar is mijn erfenis?

Video: Dennis van der Geest confronteert 'klussende' buurman in Waar is mijn erfenis?

Video: <em>Dennis van der Geest</em> confronteert <em>'klussende' buurman</em> in <em>Waar is mijn erfenis?</em> In Waar is mijn erfenis? zet Dennis van der Geest zich volledig in om de oude fotoalbums van Frederika terug te krijgen voor haar nabestaanden. Daarnaast brengt hij een bezoek aan de 'klussende' buurman, die duidelijk niet blij is met zijn komst. Bekijk de beelden van Waar is mijn erfenis? hierboven. Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Waar is mijn erfenis? Agressieve stiefmoeder Nicole betaalt de prijs in familiedrama Bekijk deze video » Waar is mijn erfenis?: stiefmoeder woest als Dennis van der Geest verhaal komt halen Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 8 december 2023 om 14:09

In Waar is mijn erfenis? zet Dennis van der Geest zich volledig in om de oude fotoalbums van Frederika terug te krijgen voor haar nabestaanden. Daarnaast brengt hij een bezoek aan de 'klussende' buurman, die duidelijk niet blij is met zijn komst.

Bekijk de beelden van Waar is mijn erfenis? hierboven.

Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's