Waar is mijn erfenis?: bedriegende flatbewoner is uit op erfenis 88-jarige Frederika

Waar is mijn erfenis?: bedriegende flatbewoner is uit op erfenis 88-jarige Frederika

Vrijdag 8 december 2023 om 14:33

Als de 88-jarige Frederika overlijdt, krijgen niet haar familieleden de erfenis, maar een klusjesman. Een flinke klap voor de familie en het lijkt allemaal erg verdacht. Dennis start een onderzoek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Waar is mijn erfenis?</em>: bedriegende <em>flatbewoner</em> is uit op erfenis <em>88-jarige Frederika</em> Als de 88-jarige Frederika overlijdt, krijgen niet haar familieleden de erfenis, maar een klusjesman. Een flinke klap voor de familie en het lijkt allemaal erg verdacht. Dennis start een onderzoek. Tekst gaat verder onder de video. Bedriegende flatbewonerHet nichtje en neefje van Frederika schrikken zich rot als blijkt dat de erfenis van hun tante niet naar de familie maar naar haar buurman gaat. Deze hulpverlener blijkt ook in het testament van twee andere flatbewoners te staan. Dennis van der Geest gaat op onderzoek uit. Bekijk de beelden van Waar is mijn erfenis? hierboven. Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Waar is mijn erfenis? Agressieve stiefmoeder Nicole betaalt de prijs in familiedrama Bekijk deze video » Waar is mijn erfenis?: stiefmoeder woest als Dennis van der Geest verhaal komt halen Bekijk deze video »
TV :

Bedriegende flatbewoner
Het nichtje en neefje van Frederika schrikken zich rot als blijkt dat de erfenis van hun tante niet naar de familie maar naar haar buurman gaat. Deze hulpverlener blijkt ook in het testament van twee andere flatbewoners te staan. Dennis van der Geest gaat op onderzoek uit.

Bekijk de beelden van Waar is mijn erfenis? hierboven.

Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's