Clarice Stenger over strafeis Mallorca-zaak: 'Laatste woord niet over gezegd' (video)

Clarice Stenger over strafeis Mallorca-zaak: 'Laatste woord niet over gezegd' (video)

Maandag 17 oktober 2022 om 20:23

Clarice Stenger over strafeis <em>Mallorca-zaak</em>: 'Laatste woord niet over gezegd' (video) In de Mallorca-zaak - die draait om het doodschoppen van de 27-jarige Carlo Heuvelman vorig jaar op het Spaanse eiland - heeft het Openbaar Ministerie een zware kluif om de negen verdachten verantwoordelijk te houden: er is namelijk geen overdaad aan bewijs en de verdachten houden allemaal hun mond dicht. Toch trok het OM vandaag fel tegen hen van leer en dat resulteerde in heel forse strafeisen. Volgens Clarice Stenger is het geen gelopen race voor het OM: 'Het laatste woord is hierover nog niet gezegd.' Je hoorde het maandag in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Clarice Stenger over strafeis Mallorca-zaak: 'Laatste woord niet over gezegd' (video)

In de Mallorca-zaak - die draait om het doodschoppen van de 27-jarige Carlo Heuvelman vorig jaar op het Spaanse eiland - heeft het Openbaar Ministerie een zware kluif om de negen verdachten verantwoordelijk te houden: er is namelijk geen overdaad aan bewijs en de verdachten houden allemaal hun mond dicht. Toch trok het OM vandaag fel tegen hen van leer en dat resulteerde in heel forse strafeisen. Volgens Clarice Stenger is het geen gelopen race voor het OM: 'Het laatste woord is hierover nog niet gezegd.' Je hoorde het maandag in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's