ZIEN: Dirk Kuyt is getrouwd met zijn Kate

ZIEN: Dirk Kuyt is getrouwd met zijn Kate

ZIEN: <em>Dirk Kuyt</em> is getrouwd met zijn Kate Dirk Kuyt trouwde afgelopen weekend in hotel Huis ter Duin met zijn Kate. De ex-profvoetballer is in het geheim getrouwd. Shownieuws heeft het erover. Vier kinderenDirk heeft vier kinderen met zijn ex Gertrude en was zeventien jaar getrouwd met haar. Zijn nieuwe liefde Kate heeft Dirk tijdens het werk leren kennen, Kate werkte voor de foundation van Dirk Kuyt. Bekijk de Shownieuws-video over de trouwerij hierboven. Bekijk ook Johan Derksen sloopt Dirk Kuyt: "Alle deuren openzetten, anders schopt-ie ze open!" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Dirk Kuyt-lookalike Arjan kan niet tegen stilte Bekijk deze video »
Show :
Maandag 11 december 2023 om 10:39

Dirk Kuyt trouwde afgelopen weekend in hotel Huis ter Duin met zijn Kate. De ex-profvoetballer is in het geheim getrouwd. Shownieuws heeft het erover.

Vier kinderen
Dirk heeft vier kinderen met zijn ex Gertrude en was zeventien jaar getrouwd met haar. Zijn nieuwe liefde Kate heeft Dirk tijdens het werk leren kennen, Kate werkte voor de foundation van Dirk Kuyt.

Bekijk de Shownieuws-video over de trouwerij hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's