Johan Derksen sloopt Dirk Kuyt: "Alle deuren openzetten, anders schopt-ie ze open!"

Johan Derksen sloopt Dirk Kuyt: "Alle deuren openzetten, anders schopt-ie ze open!"

Vrijdag 3 juni 2022 om 08:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> sloopt Dirk Kuyt: &quot;Alle deuren openzetten, anders schopt-ie ze open!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Gisteren (donderdag) vond de perspresentatie van Dirk Kuyt bij ADO Den Haag plaats. De nieuwe hoofdtrainer moet het meteen flink ontgelden bij Johan Derksen, die het al jaren niet op Kuyt heeft. "Bij Dirk kun je het beste, als-ie op tv komt, in het hele huis alle deuren openzetten, anders schopt-ie ze open!" Na het zien van de beelden concludeert Derksen dat hij hem meteen op staande voet zou ontslaan. "Dit wil je toch niet bij je club!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Gisteren (donderdag) vond de perspresentatie van Dirk Kuyt bij ADO Den Haag plaats. De nieuwe hoofdtrainer moet het meteen flink ontgelden bij Johan Derksen, die het al jaren niet op Kuyt heeft. "Bij Dirk kun je het beste, als-ie op tv komt, in het hele huis alle deuren openzetten, anders schopt-ie ze open!" Na het zien van de beelden concludeert Derksen dat hij hem meteen op staande voet zou ontslaan. "Dit wil je toch niet bij je club!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's