Hart van Nederland: woonwijk Hengelo opgeschrikt door explosie en brand in woning (video)

Hart van Nederland: woonwijk Hengelo opgeschrikt door explosie en brand in woning (video)

Woensdag 13 december 2023 om 16:59

<em>Hart van Nederland</em>: woonwijk Hengelo opgeschrikt door explosie en brand in woning (video) Bewoners van een straat in Hengelo zijn maandagnacht opgeschrikt door een harde knal. Rond 03.00 zaten de bewoners rechtop in hun bed. Na de explosie ontstond er brand in een woning, meldt Hart van Nederand bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: dit is de opvolger van Lilian Marijnissen als SP-fractievoorzitter (video) Bekijk deze video » Geert Wilders toont geen reflectie in Kamerdebat: 'Ik bied nergens excuses voor aan' (video) Bekijk deze video » Zien: Frans Timmermans vergelijkt Geert Wilders met witte haai uit Finding Nemo (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bewoners van een straat in Hengelo zijn maandagnacht opgeschrikt door een harde knal. Rond 03.00 zaten de bewoners rechtop in hun bed. Na de explosie ontstond er brand in een woning, meldt Hart van Nederand bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's